logo
En trygg samarbetspartner
med lång erfarenhet
Comred är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder en mångfald ekonomiska och juridiska tjänster. Företaget grundades år 2001 av Lilian Barcheus och idag är vi åtta medarbetare med lite olika specialiteter. Vi är i grunden redovisningsekonomer varav två är auktoriserade. Gemensamt är att vi alla har lång och dokumenterad erfarenhet och att vi vidareutbildar oss varje år. Välj oss om du vill samarbeta med skickliga medarbetare som ger snabb och kunnig service.

Det vanliga är att Comred hjälper sina kunder med helheten. Vi utför löpande redovisning, håller i faktureringen och lönerna. Vi sköter också deklarationer, bolagsärenden och upprättar bokslutsrapporter vid behov. Många kunder säger att det är just vårt helhetsgrepp som gör att de stannar kvar hos Comred år efter år. De släpper de ekonomiska frågorna till en trygg samarbetspartner och kan istället koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Genom att låta Comred sköta ekonomin slipper de binda upp egen personal. Resultatet blir att de håller nere den totala kostnaden samt ökar flexibiliteten och lönsamheten.

En lång rad nöjda kunder
Till Comreds kunder hör allt från småföretag till stora koncerner. Vi utför våra tjänster till företag i alla möjliga branscher, till exempel finansbolag, utvecklingsbolag inom biomedicin och handelsföretag. Listan kan göras lång. Under de senaste åren har vi också inlett samarbete med flera skolor, som vi hjälpt med en särskild avtalsmodul och en skräddarsydd faktureringsmodell. Kunderna har en bred geografisk spridning. Med dagens teknik och kommunikationsmöjligheter spelar det ingen roll var ert företag är beläget.

Välkommen att anlita oss

Vi inleder gärna med ett uppstartsmöte där vi berättar mer om våra tjänster och lär mer om er. Efter att ha analyserat nuläget presenterar vi ett samarbetsförslag som vi hoppas leder till ett långt och gott samarbete. Det övergripande målet är enkelt: vi vill effektivisera era ekonomiprocesser och bidra till ert företags utveckling.

FAR SRF  

comred: företaget
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat facilisis
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat facilisis